utolsó szöveg
az E412 dioxinokkal fertőzött példányai rákot okozhatnak
a cigaretta egyes alkotóelemei rákot okozhatnak
az alkohol fogyasztás járulékos megbetegedései rákot okozhatnak
a napfény huzamosabb élvezése rákot okozhat
a járművek által kibocsátott mérgek rákot okozhatnak
az ivóvízbe kerülő szennyeződések rákot okozhatnak
az anya szervezetén keresztül a csecsemő testébe kerülő
káros vegyületek rákot okozhatnak
vonnegut szerint a földön burjánzó emberi populáció
a bolygónak rákot okozhat
a vírusok meg kikérik maguknak a feltételezést
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.