Átaludtam...
átaludtam mit szólsz a hangját
át hogy a disznóknak moslékot kever
kocsmát ahogy belülről sose lát
lakodalomban néha énekel
kék inget hoz a gépállomásról le van
neki törve az egyik gombja nézi
a por száll én meg Valika
(pontosabban Valika néni)
írógépét verem csillagom mekkorát
aludtál mint a nyúl vagy mint a róka
farka az ajtóban megáll mindig megáll
nem mindegy te úgyis már hajnal óta
gomb összeforr traktor leáll el-
bóbiskol a fonott székben a támla
mennyi is múlt tizenhét
lesz fekszik a lucerna lekaszálva
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.