Szerdai kis
Szabad vagyok és hasztalan
Két napja mosogatok
Piros kötényt is kötöttem
Ha kérdeznek bólogatok
Jól vagyok hogy lennék jól vagyok
Csak az üres terek körülöttem
Túl hangosan konganak
Túl nagy a csend
(túl keveset szerettem)
És ettől mindig megürül
Valami képzelt mélység bennem
És ahol boldog lehetne
A megszokás a reggeli kávé
Nem találja saját ízét
(lenyeltem)
És ahol boldog lehetne
(bennem)
Minden azonosság
Ott harcot talál helyettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.