Úgy akartalak...
"Úgy akartalak szeretni, ne tudják,
Az irigyek kivilágosították.
Világosítsa is ki a nagy Isten,
Mert az igaz szerelemnél szebb nincsen."
Úgy akartalak szeretni
mint a buszok, ha járnak
hat húsztól harmincig
két megálló között
innen ülve nem is látlak
csak az érzés meg az értékek
amikre tessenek vigyázni
az ajtók záródnak végre
kivilágosodott. Akartalak
szeretni de se téged se mást
nem tudok. Isten. Nincsen.
Túl közel. És ilyen távolságból
mi sem rímelünk már.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.