Elvesztettem hangomat, lábomat
Na ezen indulok el most megtalálni
Magamat. te visszaszólsz: nem vagyok!
Nem vagyok persze hogy nem vagyok
Hisz oda hangom, lábom
Mit csinálnál egy felsőtesttel
Nem vagyok! Nem vagyok! szólsz újra
Jól van: komolyra fordítva szót szemem is karom is
Elfáradt, ölelni sincs kedvem
Vagy nem vagy