távozás és megérkezés
amikor kiértem a pályaudvarra
zavarba jöttem
úgy éreztem nem akarok már senkit se várni
elutazni se szeretnék
egyáltalán
csak felfércelni akarom magam a sínek széléről
a vagonok mocskán át
valami másra
valamire ami magán viseli
a távozás és megérkezés minden mozzanatát
anélkül
hogy el kellene viselnem a változás-
sal járó
változásgyűrődéseket
az agyba ékelődő látások
látottságok szövedékének értelmezés-
kényszereit
mozdulatlanul figyeltem
az idő túlhaladásán
túl
fellélegezve megkönyörültem magamon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.