álomjelenet
álmomban elkészitetted a csokis rétest, ahogy
szeretted volna, álmomban nem csak a legnagyobb
üveg jénai tálat vajaztad ki, tetted fel a csokoládét láng
fölé, vártad meg türelemmel, hogy a csokoládé és tejszin
örvényekké olvadjon a lábosban, figyelted hogyan süllyedünk
habjaiba, majd keverted habverővel, vártad mint kihül válik
keményebbé, masszává mig kenhető. elfáradt kezed láttam
segitettem felverni. álmomban miután realizáltuk, hogy a hete
a hütöben rostokoló rétes levelekre penészvirág ült
kaptam magam és a sarkon, bárhol a közelben nyitva található
idealisztikus közértben vásároltam frisset sütéshez
álmomban nem száradt a fazékba a csokoládé
szikkadt bőrén képzeletbeli tündérek vagy koboldok
nem jártak táncot kis cincogó hegedűik szavára
másnap reggel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.