Szaniszló Judit
Óraköz
Gyakorlok. Jut észbe
számtalan, aztán
már csak számos, végül
egy.
Még pár gondolat.
Piros, pártalan, nyitható, kerek,
illaberki nádak és tűnő hajszál-
erek.
Nézem, ahogy élek.
Nincs baj, minden élhető.
Látod, repetázok,
sokszor kis félidő.
Egy kutya az úton,
szőrszálhas, ami más,
vermet ásunk,
beles.
Kis éji bámulás.
Hidegen indulat,
kar karol,
kutyán
gyalog
gyalunk.
Már egy hete
csak az a pára
se.
Kottyanni meg se
kottyanunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|