ez az ég ez a reggel
alszol
alszom én is
az ajtót kulcsra zártad
ölelsz megint mint
megnyílik ez az ég ez a reggel.....
átlátszókék lesz ez az ég ez a reggel
még mályva az alja
körkörösen futnak majd rajta
a habban most lomhán lihegő buborékok
csapolt lesz ez az ég ez a reggel
vagy legalább kisebb mennyiségben a pohár fenekére telepedve
amilyen zavartalan most a bőrőd
a feneked meg a combod találkozásában
friss lesz ez az ég ez a reggel
tárva áll majd ez az ég ez a reggel
ha elengedem majd egyszer a vállad
kezemmel kizárom majd a választ
másnaposszagú lesz ez az ég ez a reggel
kár ha nem érdekel nem érdekel
erjed most ez az ég ez a reggel
sörszag lesz majd a nap
puhára simítom majd az ajkaidat
átkozottankék lesz ez az ég ez a reggel
sörhiányban úszik majd ez az ég ez a reggel
menj s ne is lássam a feneked meg a combod találkozásában
szeretettől nedves lesz ez az ég ez a reggel....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.