vannak pillanatok amik alatt végig szívok
egy szál cigit. eltűnő idő – nem kiesés
olyan messzire nem rohannék hogy ezt
állítsam csak a figyelem nagyfokú egy
pontra koncentrálása történt. gyakorlatban
kiesik az idő mint pénz az ablakon de
nehezebben forintosítható a kár
talán nem is ér több mint egy szál cigaretta