Egy távozás lenyomata
Elbont magából hol ezt, hol azt.
Figyeli a változást.
Kitágul.
Újra össze.
Semmi:
kint széteső,
bent összezárt.
Szűrt fényközök.
Kőcsóvák.
Sarkos, tiszta nem.
Gerlék hangjában átérzett
másként.
Kőedényre faragott oszlopsorok.
Bebújós pulóver hónalj-
szakadásában a szemcsés bőr.
Rosszminőségű MMS-portréból
kivillanó tekintet.
Eső.
Most éppen eső.
Kifordult világot mintáz a hang-
ok pergő füzére.
Autóajtó csapódik.
A gyújtás,
mint az ereszen lecsorgó,
betonnak verődő víz:
értelmezi a távozást
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.