Legszebb öröm.....
..... A söröm
Fafedeles agyagkorsó
Félliteres, füles
Benne arany szomjat oltó
Szomorú ha üres
Közepén a fagyos pára
Homályos harmatos
Öt ujjammal írom rája’
Melengetni tilos !
Szomjas torok hejj de örül
Élvezi a nedűt
Hab alól a sör legördül
Forró fejet lehűt
Ha kiürül az a korsó
Szomorú pillanat
Majd jöhet a legutolsó
Csak az illem miatt
Mert egy krigli nem is krigli
Unalmas a magány
Hátha meg bírod még inni
Élvezettel! Lazán!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.