hét szabálytalan haiku
1
szándékozom a halált
másodperceim kerékbetörik
felhasogatott kínjaimat
2
létezésem
jégeső-verte szöllők
madárijesztője
3
látod?
ismeretleneim ismeretlenek maradtak
várakozásaidban
4
belehazudom magam a mosolyodba
nincs bátorságom azt mondani
ez nem a valóság
5
kavics van a cipőmben
szenvedek
elkerülöm a pillantásod
6
vak vagyok
leejtem kitapogatom felveszem
tekinteted
7
ennyiből állok
haikuszerűvé rendezett szorongások
az üléshuzatfeltépő esendőségben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.