Judit Kékszakállnak
Már ne haragudj szakáll
de nekem a kék nem jön be
barna fekete max vörös
a kék valahogy beteges
mint aki folyamatosan mérgezi magát
drogokkal él
dealerkedsz is
vagy fested
azt még jobban elnézném
de rossz ízlésed miatt akkor se
kékre festeni szakállt hajat
valahogy kamaszos dolog
nekem férfi kell
kurvára nem érdekel ha ősz vagy szőke
de ez a festett dolog ez röhejes
legalábbis nekem mindig nevetnem kell
ha meglátok egy hozzád hasonlót
kicsit olyan mint halott arcán a szúnyog
valahogy nem illik a képbe
nem tagadom van akinek bejön
van akinek te vagy a pasi
ha jól halottam volt már vagy egy tucat
ez is zavar
skalpolni én szoktam és nem engem szoktak
bár kéket még ingyen se
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.