Tükörben
Ha lenne szárnyam repülnék?
Tudom van tenger mely elrejt,
inkább lebegnék..
Föld.. Te vagy Anyám?
Ki úgy temet - Apám mellé.
Jajj van két kezem, simogat.
Tükröm előtt állok,
A falon az óra mutatója jár..
Már nem annyi, mint az előbb volt
Kár.. elhagytam a pillanatot.
Ha a napba nézni nem lehet,
Vajon ő látja magát a tó vizében?
Az áttetsző víztükör arctalan.
Jószemem jaaj van - sírdogál..
Néha vicces, amit a képeken látunk,
kinézek az ablakon kék az ég..
A parkból egy szobor rámtekint
Jéé van szíve mosolygok,
de..
már mosom is tovább az arcom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.