bekarikázzuk fontos szavainkat
hogy a paradigmaváltások időszakaiban
jelzőbójaként szerepeljenek
így lesz
két kézre markolt
egyetlen szuverenitásunk
alfája
és kicsit arrébb
a világmegváltás hevületéből lucskosan kihúzva
omegája is
bármelyik szavunk
például
család haza isten