õk
ő belém se kezd.
ő rögtön otthagy.
szerinte könnyű eset vagyok.
szeret, par excellence
barátilag.
szerinte szex és kávé
felcserélhető,
mindkettő ósdi és nehéz.
az egyik embert kíván,
a másik cigarettát.
szerinte néz és ha elkap,
megváltozunk.
szerinte én -
in „wunderkammer gyűjtemény”,
(szerintem ott biztos
meghalok.)
szerintem most sápadt a Nap,
és nem történik semmi.
ebben a semmiben legyen
szép a nyár.
nagyon unom a szíveket.
nagyon unom a szívemen
ismétlődő mellékmondatok
zaját.
és ő csak hallgat.
más utakon jár. keres
talál pár felújított de
mindig ugyanazt a lányt.
nekem mindegy,
ha elhisz mindent.
ki ne tenné inkább
hogy rosszul hisz.
Most örülök, ha tudok,
magamon kopogtatok.
Ők kapják a sebet,
amíg én hajnalodok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.