Talpam alatt felhőszőnyeg.
Fátylamba csillagot szőttek.
Ruhám könnyű, áttetsző köd.
Csípőm körül szivárvány-öv.
Az ezüst Hold a fejdíszem.
Dobszólót dobog a szívem.
Hajam szálló homokvihar.
Minden lépésem diadal.
Két szememből a Nap ragyog.
Az isteneknek táncolok.