/Koponyámon keresztül.../
Koponyámon keresztül fogaskerekek -
anyád ölelnéd minden nőben halálra,
apád fejét zúznád széjjel, legyen árva -
csak az szeret valóban, aki eltemet.
Csak az gyűlöl igazán, aki megszeret -
nézd elvetélt magad: libát tömtek szádba,
s tankjaid váltják majd eszméd ripityára -
koponyámon keresztül fogaskerekek
őrölnek kenyeret minden éhezőnek,
üres sírom mozgalmi temetőknek,
büntetést anyám árva fiának,
büntetést az egész kibaszott világnak -
ropognak a csontok, ropognak,
vér csorog a számból - megettem a szívem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.