Szerelem error
tévedésből visszahullt kő vagyok
rontott vázlat az Úr palettáján
felettem ha fekete lyuk ragyog
szívem elalszik a semmi ágán
sikoly közben a hang, ha bicsaklik
szex után ölelés, ha kifárad
rám vársz a tükör előtt virradtig
reggel miattam hideg az ágyad
egyszer megnéztem magamnak Istent
és most tűröm: rajtam nevessenek
hárman odafönt, s bár vagyok itt lent
út szélén eldobott költemény,
szeretőim, hanyatt fektessetek
a többit majd elintézem én
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.