változatok feltételezése
az is lehet
ahogy ballag az ember
hazafelé a piacról
szatyrok egyebek halmaza
a kézben
---mi más---
gondolattöredékekkel teleszórva
mint
jé ez a fa
virágtalan lett az idén
hibás
a cél
ott meg a fészek tűnt el
gerlék voltak
az álmos lombban
még ott burukkolt tavaly nyáron
is
mindkettő
most a száradó gallyak közé
benő-
ve csupasz álom-
forma levelek
---vagy mik---
és itt
kitörve egy járdalap
nyomán
a menthetetlen ki és hogyan
a valójában üres tér
hordalékaként
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.