ébrenlét és álom
nem alszom sokáig általában
most kivételt tettem. rám szoltak
hogy aludjak sokáig. amikor korán
kelek eleinte akkor is rettenetesen
nyügös tudok lenni. akkor nem baj
ha korán kelek mert nincs is senki
még ébren hogy nyügös legyek vele
akkor csak magammal lehetek nyügös
rendszerint akkor magammal nyügös is
szoktam lenni amit tudok előre magamról
ezért nem bántódom meg magamon ha
nyügös vagyok velem. nem alszom sokáig
általában mert a reggel az már hajnalban
elkezdődik és én szeretek ott lenni
a kezdeteknél jó ott lenni és jó ott lenni végig
hátha történik valami amit nem szabad
kihagynom. rendszerint semmi különös nem történik
de honnan tudhatnám előre hogy semmi különös
nem lesz ha nem vagyok ott végig
ezért a korán kelés és a későn fekvés
azt hiszem a másik ok hogy kerülöm az álmot
ahogy az is kerül engem. nem szoktam álmodni
talán köze van az irányitáshoz aminek az
elvesztétéhez sem tudok tevékenyen hozzájárulni
ha álmodok és ha nem én adhatom ki a kezemből
annyira már nem is tetszik hogy ki kell adni
tehát inkább nem álmodom
későn fekszem és korán kelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.