morzsák a kõben
szándékaim metafizikai ricsajok
átlényegülések
valamivé
amikhez úgy van közöm hogy sehogy
éppen úgy
mint
a szövettani metszetek
tévelygő fényeihez
a crybriform mintázatok szálai mentén
megfigyelt magvacskák osztódásaiban
vajon meddig?
az utazás kifáraszt
hanyatfekve nézem az ég türkizes villódzásait
valahol tenger és tengerpart
részletek egy vonalzó mellett
megszerkesztett napló hegyesszögeiben
tájékozódási pontok
szabadtérbe vonszolt
kamerák előtt kivégzett
/lemészárolt stb/ lények
/ember kutya
hogy ki mi és hogyan
jelentősége alig/
mozdulatlan tömegsikolyaiban
az én
/miattam nekem ---
de
ez is mindegy/
rákom van /semmi értelme
de van
persze az is lehet
valahol van értelme annak
hogy ott és úgy reprodukálom magam
ahol és ahogy nem kellene/
a fekete fényt kapott
utak és ölek
várakozások és fuldokló önfelszámolás
együtt
nyakszirted
mint a távolodó sínpárok kanyarulataiban
a fény-
en átbotladozó árnyék
a nedvesedő reggelek valószerűtlensége
az eltávolodás függvénysorában
emberek
mint Isten fosszilis lenyomatai
a világkőzetben
képek
itt és aztán már sehol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.