Úgy elhajtottak, mint teheneket a pásztor
Próbálkoztam bejutni közéjük párszor
Hiába futottam tiszteletköröket
Nem tudtam megnyerni a szigorú őröket
Megtéptek, cibáltak a rám küldött ebek
Szavam is elakadt, s a lábam is remeg
Ez a nagy ijedtség, nem múlt el nyom nélkül
Egy búcsú üzenetet hagyok itt emlékül