Lám, lám, lám...
Lám, lám, lám! mennyire vittem:
Van egy téglám a falban,
S halomnyi lelki kincsem,
Száz elszívott s elnyomott dalban
Szökkelő, szunnyadó rímem
Lám, lám, lám!
Már több lenne kevesebb innen.
Nyugalom, takarj be, baj van!
Segíts!
"Segítsen Isten!"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.