Minden csoda három napig tart,
mert a csoda már csak ilyen,ez van.
Ha két napig tartana,akkor kevés lenne,
azért nem lenne csoda,hát ez van.
Ha tovább tartana akkor meg azért.
Telhetetlen az ember csoda terén,
ha vége lesz meg csak néz felé.
Talán ha szeretném tovább tartana,
de akkor hol van a csoda,
mert minden csoda három napig tart.
Elfogadtam,elfogadta.