Tik. Tak. Tik és tak.
Fáradhatatlanul ketyegő óra.
Papírhalmok mozdulatlansága.
Kapkodó edénycsörömpölés.
A fák rezdületlen tartása.
Hazatérő varjúsereglet.
Egy öngyilkos autóriasztó meg nem hallott üzenete.
Önző emberpanasz.
A mindennapok szenvtelen tekintete.
Élettelen krikszkrakszok.
Érzés nélküli érzés.
Csend. Gondolatokat kalapáló süket csend.
Belégzés. Kilégzés.
Tik és tak. Tik. Tak.