farok kérdés
ott ültem és azon gondolkoztam milyen lehet
neki ha a farkát simogatják ez pont olyan mint
a szülés ha megszakadok akkor se fogom soha
az életben érezni ezért amikor elképzelem akkor
is végig tisztában vagyok azzal hogy messze még
a közelébe se érek annak amilyen valójában lehet
pedig ő csak egy macska és ebben a farok kérdésben
neki eggyel mégis csak több van mint nekem is
volt a helyét meg is tudom mutatni többet nem
az elnevezése farokcsigolya száma 4-6 darab
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.