Idézet a jövõtõl
" Hiszek az idő hatalmában,
a gondolat jóságában.
A válasz veszélyes - egy kérdés:
talán, többet segíthet..
A tett tökéletlen.
Tökéletes az a szépség? - érzésekből merítkezett
Hiszem, ha az ígéret láncraver,
szabaddá - csak..ő tehet.
Zajotok olykor összezavar!
méltóságom - csendetek nyugalma.
Mit hallok? Zenét hallgattok
ez most jó..elvarázsol - vígasztalásom.
Látván mit cselekedtek!
erdőkkel, vízekkel, testvér élőlényeitekkel..
- Nálam a bosszú!
most szólok,
legközelebb már lesújtok.
S bár büntetésem saját végzetem,
én nem félek.
Tudom: a félelem szükséges.
Érzem fáradok..
- Múlt jöjj!
folytatsd szónoklatom:
- Ti se harcoljatok, az elfogadás fontos.
Alszom az időben..veletek álmodom
hitem a mosoly melegével ébred,
ébredjetek Ti is, egy szelíd napsugár érintésére."
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.