linzer
Nem én vagyok az
sütemény.
szeretitek?
omlós - porcukros
lekvár! édesen folyós..
de csak ahogyan én csinálom.
Sárgabarack mindenképpen!
ha a vanilíát kihagyom
nna az nem én vagyok.
Sütés előtt 2 nappal összegyúrom,
de! hideg kézzel. a meleget
a sütőnek hagyom.
csinos virágformával kiszaggatom
lyuk az fontos! a közepén, mert
ott fénylik ki az íz..
"Mennél öregebb - olvasom a
nagyi könyvében
mennél szebb - törekszem
A Jóból sosem elég
menné ritkább - annál inkább..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.