Alírás keserv
1.
Alírás feléberd --> Alig. Máris:
ceruza-moraj. Lapszél-csend.
Sorvezetőd szavai, minden
kész mozdulatoddal közelebb
két mutató ujjad a Földhöz. Felé
ébredj. Lapkitörés. Be szélj, be!
2.
Csen, fárad k0pácsolás, billentyű-(madarak),
kereztbe kaméleon-szerek, óriás glória-rácsolás,
ééés monitor-zúgás, verejték, elgöngyült akarat,
mono ton, nagy Fehér-tengerek, hullámlocsolás.
3.
Le, tol(l) kihúz, vénába márt,
ófehér lapra tintát huggyál,
fel-fel olvastja benne agyát,
valaha valahol, egy ismer ős, e
mamád. Mondjuk.
4.
Szonettjeim ritmusára ringjatok, ringjatok
keringőzzetek, és andalogjatok, angyalok,
szerel meskeetek, sírjatok, ríjatok, sírjatok!
Mert az a szép, az a szép. Higgyétek el, ygerekek.
5.
Vag y a zanyátok pidzsáját mind bCsszátok zanazét.
Jobb lesz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.