trükk
lent zubog a tévé
és fütyül a teavizes kanna
le kellene mennem
kikapcsolni a tévét
ráönteni a forróvizet a zöld
kunkorodó levelekre
aztán
lassan
elmerülve az élvezetben
hörpölgetni
miközben csettintgetésekkel hűteném
le
a felforrósodott szájpadlást
ezt szeretném tenni
tulajdonképpen semmi nem akadályoz
mégsem teszem
bámulom az ajtó irányában
a penészfolt alattomos növekedését
és ezzel egy eddig nem pontosított
lehetőséget
kínálok fel magamnak számadásra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.