Búcsúzóul
Veled születtem,veled éltem,de elvettek tőlem!
Barátság volt,őszinte érzés,halál jött és vége!
Veled temettem drága barátom,és most te mentél el,
kenyetlen valóság,mely fejbe vág,hol vagy Isten?,?
Szemed látom,drága mosolyod,múltba vész a közeli jelen!
Vihar dúl szívemben,sok a kérdés,miért te mentél el?
Búcsúzóul annyit mondok,légy boldok ott fenn.
Mennybéli boldogság töltse el a szíved,
sosem feledve,örök szeretettel köszönök el tőled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.