kiértékelés
ahhoz hogy most le tudjam írni
rá kell gyújtsak
nem egyszerűen
hanem úgy ahogy én szoktam
egy kis tea
egy kis hamutál
egy még kisebb öngyújtó
cigaretta meggyújtva
koncentrálok…
1 először a vállad
mert hogy a nők úgy általában a vállukon cipelik a tartalmat
(a lapocka felett úgy néhány centivel a kulcscsont alatt egy kicsit)
2 aztán a hajad a másik legfontosabb
hajszálakra bontani aztán meg leellenőrizni az illatot
(mert hogy az illat határoz meg mindent)
3 a harmadik a száj vagy úgymond a mosoly
itt nem csonkítunk az aprólékos lépéseket kihagyjuk
(egészben kell meglátni a lényeget)
4 a negyedik a csípő s a mellek
ideális esetben hullámos mint a part mint egy titkos térkép
(könnyedén tárul mint a templom-ablak)
5 az ötödik az ötödik a szem
a homlok mögött jó esetben mint beteljesedés
(itt nincs választás jelszó vagy üzenet)
amikor mind megnézve
egy kis tea
egy kis hamutál
egy még kisebb öngyújtó
cigaretta elnyomva
1 hibátlan
2 hibátlan
3 hibátlan
4 hibátlan
5 hibátlan
most hogy végeztem
hibátlannak tűnsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.