fejtörõ - Fejtörõnek
tudod-e mi ez?
Arca-álarc.
álarca, az áljó arca.
Szeme nem lát, álkék égkék
amit Te látsz.
Ruhája-jóslat,
megjósolja mi a jó,
s azt tudva, hordja.
Sosem csúnya!
hisz a Szépség jó,
azt ő sem unja
Jelen-e?: Nem.
terve a múlt,
jövője a mindenrossztett.
Te mit tehetsz?
Harcolj ellene fegyverekkel!
Fegyvered legyen igaz mosoly,
mert sosem érez,
pisztolya - álmosoly.
Most olvasod versem, hogy felismerd?
Jólvan. Élj a mában!
hogy elkerülhesd.
vagy ne tégy semmit,
merengj velem, hogyan is folytathatnám..
Szerinted?
De vigyáázz! sosem rest.
lehet figyel..?
Hát még mindig nem sejted?
S mielőtt lehajlik ajtódon a kilincs,
Osztd meg Titkod, légy Te a
Kincs!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.