Eljöttél értem
Ím', hát itt vagyok
Beszélj, hol jártál
Megöltem egy papot
Nagyon fáj a mellem
Nem direkt, hidd el
Mikor lesz már vége
Megteszem, mit meg kell
Félek most nagyon
Megfogom a kezed
Hideget érzek
Csukok ablakot
Mit mond az orvos
Felépülsz hamar
Kint leszek hétfőre
Hát persze, biztosan
Hazudott, ugye
Ne ródd fel neki
Itt ül mellettem
Nem láthat engem
Fogja a kezemet
Nem tart már soká'
- Ne jöjj vissza érte!
(S hallgat a Halál...)