Ez itt egy
Ez itt egy pihenő szánkázás, ez meg lassú sáros,
ahogy a városba érkezünk összes utazásod után.
Ez itt még három ember, két felnőtt egy gyerek.
Ez itt a felnőtt szakasz, itt már nem merek.
Itt már nem csúszunk tovább.
Ez megint kirándulás, megint hegyek,
anyádnál töltött napok, beszélőn töltött hetek után.
Ez itt meg gyerekkor, fű alatt támad,
uszodában öregszel, lassan jön utánad.
Én már nem csúszom tovább.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.