Levél a sírgödörbõl
„Szívet csak szívvel lehet gyógyítani!”
Kedves Barátaim!
2007 tavaszát írjuk. 10 évig nem éltem, csak léteztem.
Egy versbe foglaltam ezt a 10 évet.
Íme a vers:
Tíz éve, hogy sírgödörbe léptem
Tíz éve már, hogy mérgezem magam
Szívbetegnek képzelt szerencsétlen
Orvosban bíztam, átmosta agyam
Gyógyszerben hittem, vártam a hatást
Kételkedés nélkül. Megnyomorultan
Kitágult szívvel vártam a kaszást
Bárhova vigyen is. Kiborultam
Mellékhatástól leépült testben
Trombózissal ijesztgetve, sutban
Nem akartam élni. A mélybe estem
Ártatlan nejem tapostam, s rúgtam
Pánikbetegség és lelki válság
Megromló házasság, nem volt elég?
Az egészség nem lehet kiváltság
A váltságdíjból épülő szemét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.