belefárad
hártyaszerű a hang
időnként felreped
zizzenve súrlódik a környezet
mozgáshangjaihoz
pocsolyák közt szűk átfolyások
ahogy
szüneteket tart
a kitöltött idő akár
a poharainkban melegedő bor
homokos
fűborostás lejtőt látsz bennük
fel-felbukkanó
fényhártyás csörgedezésben
belefárad
ő is
én is
ő felmentő közbevetésre vár
én természetesen a történet végére