Tudom milyen érzés másnap felkellni.
Tudom milyen az első falatot lenyelni.
Sok gondolat írtóztat el a mától,
mit tettem este,mert nem láttam a piától.
Jön a revitalizáló menü,plusz a kávé,ami keserű,
kezd a napom olyan lenni,mint egy tál kinai avagyú-csípős leves.
Jöhetnek a bevált trükkök:
fürdés,evés,wc rögtön.
Személy szerint ami legjobban megnyugtat,
egy befőttesüveg céklasavanya.
Ajánlom sorstársaimnak