Másnap (9.)
I
ágyamon fetrengek kő alatt a férgek felettem
naphosszat villogó bádoglemezek macska
szemek surrogása ablaküvegek parkettacsikorgás
gyereknevetés és dróthuzalok vájnak a húsomba
felgyorsított felhők valahol sehol
nem sci-fi se thriller se akció
se horror se pornó
csak röhökcsíges film
ahogy anya mondaná
a színes bevizezett kendőt
amit fájó fejemre kaptam tőled
mint jézus a keresztre feszítése előtt
megigazítom és az árnyékom bámulom letörten
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.