kiszáradok belül víz kell lát odafentről szerinted
vagy
eltakarják a felhők a kilátást
napos kiscsibe vagyok adjatok innom végre
karosszéria-lakatos
ra lenne szükségem úgy érzem
behorpadt a fejem
sajó kutyánk
hogy szerette a sört
két mellső mancsával úgy itta a világost mint az emberek
aztán székrekedésben múlt ki