Hányszor súlyt a kard a létre,
hányszor lépek szép reményre?!
Ki mutat utat nekem,
csak elveszni tud fájó szívem.
Erőt adó szép zuhatag,
csillogó szem reményt fakaszt.
Elnyengülve magányomban,
gondolatok sok halomban.
Keresztfán a szívem törve,
Te adsz erőt mindörökre!