össze vagy vissza?
Esik az eső szakadatlan,lelkemre sűrű,fekete fátyol kerül.
Zavaros gondolatok járnak most fejemben,
hogy látom a cseppeket az ereszről lehullni.
Látom,ahogy egyből lesz millió,ahogy kevésből lesz sok.
Hát ez a titka a Világnak,összefogás és szent akarat?!
Hosszú út míg a csepp a földre ér,de ott egyesülve alkot új erőt,
s pusztító áradatként teszi ami dolga,rombolni és felépíteni újra!
Drága magyarok,ez itt a baj,hogy még cseppek sem vagyunk,
összefogni pedig nem akarunk,kevesebbek vagyunk mint az eső,
mely önkénytelen zuhog alá,és a fizika törvényeinek alárendelve lesz tenger!
Ennyit érünk,és ennyit érek én is,mert szavam csak e papírt fogja.
Elállt az eső,csepeg az eresz,csepeg az élet,
nem mondom barátom,szép végitélet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.