Vers mindenkinek
Ez egy jó vers, mert a rímek
nem elcsépeltek, s nem vének,
nem olcsón-jót közhelyek,
nem kínrímek, nem jófejek.
Jó attól, hogy oly vidám,
mint barna szemű gidám,
ki erdőben legelész,
s nem zavarja birkavész.
Attól jó, hogy ostoba,
s még választékos is, noha
alig néhány versszak ez
(hm, erre mi rímel...?
Van ugyan egy név: Makesz,
Harry Potterből talán,
ám ez ide most nem illik...
maradjunk hát annyiban most:)
nos, alig néhány versszak ez.
Most nem tartom a szótagszámot
(mer' nem tartom, ezt biztos látod),
mégis, a rím mellbe ver...
mennem kell, szevasz haver!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.