A Holtak Könyve
Létezése is mesés,
de tudtam ébredése
mégse lesz mesés.
A boltos
emberbőrbe kötve
flegmán elém lökte.
Ára: egy lélek.
Élek.
Ujjaim közé gyengéden
érzem én e kéjt:
lapozhatok.
Ez valami sok.
Feltárul az utolsó titok.
A Holtak Könyve titka
ritka pillanat mit ad.
Poros e nemes kötet,
felszítja bennem a tüzet,
olvasok és olvasok
és olvasok és olvasok
és olvasok és olvasok
és olvasok és olvasok
és olvasok és olvasok
és olvasok és olvasok
míg élni kezdem én
a holtak életét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.