Horror
Tőböl szakadt le a karja, egyik lába gennyezett,
Mikor csütörtöknek éjén rászakadt a mennyezet.
Foga szilánk, vére spriccelt, kiköpött egy rémeset,
Soha többé nem evett már semmi mást, csak pépeset.
Szeme kifolyt, vaksi bolond, haja marékra szakadt,
Medencéje alól végleg mindkét lába elszaladt.
Szíve fogságban vergődött, mint fulldokló őzike,
Nem lehetett tudni, hogy még valaha is nőzik-e.
Körme tépve, szája vágva, raktak bele fémeket,
Most hogy tudod, zárom is e rút horrortörténetet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.