az ágyban általában ketten fekszenek
a paplan s az ember
az ágyban általában én és te
vagy akit én úgy nevezek
ha megfordulok mocorogsz
szimbiózis
ha úgy döntök hiányérzetem van kénytelen
vagyok ki kelni az ágyból ott nem dohányzik
az ember ilyenkor hevesen ellenkezel
önzés
ha felébredek reggel s te még nem
ott maradok
talán szeretet
általában ketten fekszünk az ágyban de mégis
egyedül.