Marhaszelet (Szerki kérésére)
(További információkért lásd: fórumom 47. bejegyzése)
Szakács megélt már sok telet,
kezében két marhaszelet.
Szeme fénylik, nyála csur'an,
Háttérben szól Duran Duran.
Grillt begyújtja, husit rátesz,
grátisz meglocsolja kissé,
s pöszén szólal: "Ujjé, hát esz
jól szikerült, ollé, jihhé!"
Rágja, elfogy finom, puha
marhaszelet, "hínye, huha"!
Örül nagyon a vén hentes,
Immár marhaszelet-mentes.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.