A DOKKról
Jó hely ez a - ó - ez a DOKK,
Itt sok verset aDOKK, kaPOKK.
Van rövid vers, s van, ami SOKK,
Van lepusztult s giccses-baROKK.
MúlanDOKK és maradanDOKK,
HalhatatlaNOKK, halanDÓKK,
Idegvégződést megnyúZÓKK,
És - mint ez is -, szánalmaSOKK.
Jó hely ez a - ó - ez a DOKK.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.